Saturday, April 26, 2008


„Radionica +“ postoji dugi niz godina, tačnije od 1998. godine. Smeštena je na dve lokacije u gradu. Jedna od njih je u Ulici Rige od Fere, a druga je u Strahinjića bana br. 3, koja se od 01. maja 2008. god. seli u objekat preko puta.
Ovde osim kafenisanja, možete odigrati partiju šaha, zatim prisustvovati nekom od raznih predavanja, najčešće iz psihologije
Gospodin Zoran Krstić Krle, vlasnik caffe-a, nadenuo mu je ime „Radionica +“, zbog toga što ovde osim kafenisanja, možete odigrati partiju šaha, zatim prisustvovati nekom od raznih predavanja, najčešće iz psihologije. Predavači su profesori sa fakulteta i studenti, a vrlo često se organizuju i putovanja. „Radionica“ takvim dešavanjima potpuno opravdava naziv. Zidovi enterijera su obloženi drvenim tablama, u istoj boji kao što su i stolovi i šank. Deo zida je obojen u maslinasto zeleno, cime podseća na enterijer u engleskim pabovima. Ponuda kafe je standardna: espresso, ness, domaća i nešto malo specifičnije – čokolada kafa. Ono što je neobično, ali vrlo pozitivno, su cene. Prava je retkost da je cena espressa u jednoj ovako popularnoj i prometnoj ulici, samo 75 din, a domaće kafe 65 (mart 2008.). Glavni hit, kada je alkoholna ponuda u pitanju, su kokteli, kojih ima oko10 različitih vrsta, a svaki od njih košta samo 120 din. (mart 2008.) U ponudi piva su: Heineken, Beck’s, MB, a kada „Radionica“ pređe u novi objekat, u ponudi će se naći i točeno. Muzika je alternativna, gitarski rock, funk, soul, rege ili jazz. Cene su niže ka srednjim.

No comments: