Sunday, April 27, 2008


Neobican naziv kluba je apsolutno adekvatan atmosferi u ovom specificnom objektu za nocni provod. „Ona...“ je jedna jedinstvena prica, originalno osmisljena i sprovedena od pocetka do kraja. Ukoliko zelite da budete gost „One“ :) , neophodno je da
Primaju goste dok se ne napuni (cak i za stajanje)
„Ona“ radi svakodnevno, tj. svake veceri od 21h do 04h. Rezervacije su veoma neophodne, jer je posecenost i popularnost ovog zemuskog utocista za „one“ izuzetna! Pusenje je skroz dozvoljeno. Ziva muzika je glavni zacin fantasticnoj atmosferi. Muzicari sviraju uglavnom na zicanim instrumentima, a tu je i jedna, ali vredna harmonika. Svake veceri nastupa druga ekipa izvodjaca!

Svakog meseca „Ona...“ je domacin druge, tematske galerije slika (zenski portreti, aktovi...). Klub je bogat neobicnim, interesantnim detaljima, koje najmanje ocekujete (zasluga izuzetno kreativne gazdarice :). Osoblje je iskljucivo musko, sto je u uskoj vezi sa gore pomenutim pravilnikom. Kokteli, cigarete... su Vam na raspolaganju.

U „Ona, a ne neka druga“ dolaze devojke 18+, zene i po koji muskarac. Jednog cetvrtka je zabelezen sledeci odnos M:Z = 16:84 !!! Primaju goste dok se ne napuni (cak i za stajanje). „Ona“ je pravi majstor za organizovanje ZENSKIH rodjendana i DEVOJACKIH veceri!

Svake veceri mozete uzivo, putem web kamera www.ona.co.yu , pratiti desavanja u klubu!

No comments: